Wednesday, September 3, 2008

lunch.....(bukan d bln Ramadhan yerkkkk)

Dalam aku korek2 gmbr, ternampak gmbr nie...sajerk jerk nak post...pedulikssss..blog aku kan kata...hehehe....lgpun semua org sibuk buh mknn bulan2 pose nie gak...aku nak gak post...biar tergoda iman korang....hahaha....







I ate mee+bihun kari i guess....lupa dah...giler byk..tak habes okeyyhh...





& ABC...nyum2...best n kalah ABC Biru ko tau Akim...but still Teppanyaki the best ABC..







Muka kekenyangan..Alhamdulillah...


Eh eh...takkan lah aku gi sengsorang dkt Penang Village nie kan...dr dulu nak pegi, hr tu rezeki Mummy-to-be nie kot nak dpt mkn dkt sini...kat sini kalo nak mkn, beratur pjg...hr tu, byk jer plak tmpt kosong.....



she don't like the drink...i mmg xsuka biji selasih tu...:)




tgk tu..preggy mummy should eat this much tau...abes okeyhh...:)






ini lah kwn sy...Achik...preggy 5 month...





Achik sgt kusyuk makan...




Scary tak tgk korang mkn bwh bende ni...sangkut pakai tali cenggitu jerk...huhuhu...


Sowy yer Achik, lmbt post gmbr...cek Farra nie kan selalu bz sikit...tak nyempat jerk nak carik Achik lately nie...nnt kita borak2 lagik yerk..thanks tau hr tu dgr semuanya...masa lunch hr tu aku bermasalah besar sebenarnyer...hampir mengundang air mata...hehehe Achiklah mangsa aku...masa tu rasanya Elly tgh demam teruk kot...malas nak kaco...:P...


Anyway, selamat meneruskan pose...naseb tau gmbr mknn aku tak terang benderang mcm org tu...yg siap segala bsahur, bbuka semua mknn dier letak...takmo kalah gak yerk...dgn troli2 beli mknn pun nak letak...aper kes tu bang...anak sedozen yerk..hehehe...larikkkkkk...:P

4 comments:

Ibu Emir said...

abc tu nampak best.. :D heheh farra tak gemuk laa derang psycho je tu..

eliya'tale said...

huhu mkn lagi...baik ko post suma entry b4 pose weh..kang buat org telan air liur je tauu..

lil^RED799 said...

errrrrrrrrrrrr tak tergoda ponnnnnnnnnn (defensive punye statement!!! hahahaha)

ayusolo said...

mira : thanks...kalo cenggitu leh mkn lagik tak??hehhee

elly : aku rasa dah takder post mkn kot..rasanya lah..hehehe

lilred :hahaha...takper takper..aku post chilis kang...hahhaa

nuffnang

stat

blogpatrol