Sunday, September 7, 2008

Let's Cuti-Cuti Malaysia.....Part 1

Kami sgt mengantukkk....jomlah gerak kengkawannn....

Haaaa...beginilah muka sy kalo excited kengkawannn...


Saya boleh meng"overshadow" org lain tau....
Its da girls excluding tuan umah...mana ler tuan umahh????....

Nilah gambor org tak sabor nak g bercuti nie...tau tak masa tu kul baper???....hua hua hua...kul 3:30 am tau....hehehe...yerk saya bercuti petang tu...tp gi Whouse HP dulu....kengkonon nak carik Lappy murah...tp macam siot gilersss..kul 330 ptg semua dah habesss...dier tunjuk jer...biler tanya jual 10 lappy jerk sehari...bongok tul...tp aku dah tgk mana Compaq baru utk pujaan hati ku ini....

eh melalut plak...anyway, semua sebenarnyer berkumpul dkt umah Wan+Beng awal...tp duk buat project n kengkonon ader org nak tido semua dulu....tu pasal lah bertolak kul 330 am...ke mana???...ke PANGKOR...sebab ader org tu tak penah pegi lagik...hehehe..nie sebenarnyer project tiba2 lepas project PD hr tu...sebab PD pun org yg sama tak penah pegi gak...hehehe...so dier usulkan gi PANGKOR...so, layan jerlah...pegi pun tiba2 jerkk...

Masa dkt highway tu aku yg drive...al-maklum ader org tu pening kepala...aku dah lah tak tido langsung dr hr sebelumnya...aku mmg tak cukup tido...nasib ader livita honey kan Elle...minuman utk kecergasn bagi ku...dr zmn belajor lagik....

Toilet break at PLUS exit..kat tgh2 jln nie...

Pastu kuar highway dkt mana ntah...aku tak hengat dah...tp b4 TAPAH...yg menjadi krisis nak exit mana satu..hahaha...aku ingat aku gelak...Wan plak tido...takkan aku nak kejut kot...sampe sini around dekat kul 5 aku rasa, masa gi toilet berempat jerk...yg lain stay dlm kete...pastu ader org tu menjerit terkejut sebab ditinggalkan laki ker???...haahahaha tak lah....dier kene usik dgn org di bawah nie.....

Okeyhhh...now we are ready....Sejuknyerrrrr....

Haaaa...ni ghupe driver yg baru bgn tido...biler masuk jalan kg, jerk...tukar driver lah kan...kalo jln kg yg aku tak pernah drive langsung...aku tak berani nak drive lelaju n mlm2...sebab sy nie rabun silau n nak kene baca signboard...so, lets change yer Wan...aku jadik co-pilot, ko drive, n Beng ko dah leh tido dah...hehehe....n gambor atas tu bukan melawak yerk...kalo dier drive kete aku mmg cenggitu...baik blk kg pun mcm gitu...dier kata aircond kete aku sejuk bangat even bukak paling kecik...yer ker???...aku relax jerk..hahaha....

Ehdah sampe ker lum nie...after have one hour break dkt surau kg mana entah..kami pun sampe...around kul 8+....to be continue at next post....

P/S : Elle, aper lagik..grab lah gambor...kata nak upload blog...post Bali dah habes dah tu...sila sila.....:P

9 comments:

eliya'tale said...

weh tang gamba overshadow tu ko tgh test camera nk letak atas krete kn..sbb tu aku sj wat camtu huhuhu...

even vacation yg ttibe tp syiokkk..

yea sbr..aku post ikot date..pasni la kn..hiks

RoSe ZaN said...

uit.. besh nye!! jom r g cecuti reramai pasni...

rose zan said...

nape la elle wt private 4 her blog.. how i wanna read her blog???

oRanGeLiLY said...

jalan x ajak..keji woooo

eliya'tale said...

eh cik rose..bkn saya sudah invite kamu ke weh...gediks tau dia ni..

Azwan Fadzli said...

oit..nama masjidut-taqwa kg padang tembak..tu tmpt kite benti.. ko ni bkn mkn semut tahap lupo..ni mkn kerengga...oi..elly update blog dia setiap sejam ke skang?? byk gler.. lllaaarrrriii.....

ayusolo said...

elly : selamat update blog lah weyyy...giler blogger tegar skang nie...

rose zan : ko arrange lah...aku ikut jerkk...no problem kalo timing betull...

Aan@Orange Lily : lepas nie kita ajak reramai gi jln2...jln2 carik mkn mau ikut??

Azwan Fadzli@Wan : aku mana tgk nama masjid gillerrr...aku teringat2kan gambar makcik pakai telekung tu jerk..huhuhu..Elly mmg update blog setiap sejam..mengisi masa lapang...hahahaha....laaarrrriiiii..

eliya'tale said...

azwan and fara..korg klau x perli aku mmg xmeriah hati korg kn..tgh rajin ni wey..bg la semangat sket..kang aku xrajin bising kedaung..ari2 tanye bila nk hapdet huhuhu...

Azwan Fadzli said...

ala...ly..merajok la plak... lex la gurau2 je...tp mmg ko update setiap sejam ke?? hahahahah..ok aku bg semangat...come on ly...u can do it.. just do it nike..come on ly...

nuffnang

stat

blogpatrol