Sunday, September 28, 2008

Iftar at O.U...Part 1

Ader lah satu Ahad tu....sehari lepas Iftar at Wan+Beng house (tak wat post sebab takder gambor sebijik pon...hehehe)...nak bbuka, kitaorg nak gi OU...nak carik tmpt bbuka...jenjalan lah sebab dah penat bpk nak gi bbuka mana...lgpun jenjalan window shopping tu wajib kan kan kan.....



aku suka iklan nie...hehehe...sila2 yerkk..."I'm Single bebeh..."...muahahaha...


Pastu kan asyik jerk pening nak bbuka dkt mana...dier suh pk lah aper lah...pastu kita panggil lah kengkawan kita...tanya idea nak mkn mana...sat gi dier kata kalo mkn lepas maghrib, dier pun nak dtg gak joinnnn....hehehe...so, kitaorg choose nak g mkn light2 jerk...sbb nnt nak mkn berat dgn kengkawan kita kan......

we choose to go to Paddington nie...i likeeee..suka wey g situ...nak ringan2 jer pun kan.....

Naseb tak ramai org...kejap jer dpt tmpt port best semua....

Ni Wan nyer dish...sgt besttt..bukan dier mkn sorang pun..sharing basis....:P

Beng mmg suka air cenggini....


Aku amik air lemon soda jerkk..n less ice...sebab masa tu baru baik demam....

Wan plak amik air aper nie ntah...lupa sudahh..hahaha... sebab motifnyer wan suh tunjuk jam raya dier tuuuuuu....tgk betul2...hehehe...lebey dr 1/2 bulan gaji aku tuuu....:P

aku dgn Beng share nie...our feveret dr hr tu lagik....tp buah dier dah makin sikit kan beng...

Mula-mula tgk mcm byk kan...ringan sgt lah konon nie....


Pastu tgk semua bende pun licin...

Dah selesai semua, gi solat n menunggu kehadiran kwn kami utk dinner berat plakkkk...

ke mana yer kami kengkawan???...cer teka...cepat2 saper cepat dier dpt...hehehe...

6 comments:

Nad Eusoff said...

wah..saya suka air yg beng minum!

sis, glamer la kamu ye bss sudah naik di redmummy!
famous ar pasni!
eheh

Eliya Hazreeq said...

aku introduce paddington ni kat ko tp aku xpenah g dgn ko kan..nape ek..

klau aku nk teka dgn tepat dptkah aku ape2 hadiah?? hikss

btw jam wan sgtla vava boom mahal kedaung yea..mmg terBAIK la wan.. hohoho...kalah suma kwn2 Fara hikss..

*bersedia laaaaaaaaari dlm guni :P*

Diana-k said...

uishhh tuh ringan keee tuh kak?? licin lincau jer tgk....
makan berat dekat MULUT laaa mane lagik...laarrikkk...

* ayu * said...

alamk! cam sedap je pancakes tu...

harus terjah lepas raya ni!~

miszsensei said...

salam lebarannn...thanx for visiting my blog...

lil^RED799 said...

aku lg jakon weh... aku tak pernah g paddington nih... sodap ke?

nuffnang

stat

blogpatrol