Tuesday, September 9, 2008

Tag by Elly@Eliyashazeli


** RULES OF THE TAG**“The rules of the game get posted at the beginning. Each player answers the questions about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves them a comment, letting them know they’ve been tagged. Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer.”**END**


1. KALI PERTAMA ANDA MENAIKI KAPAL TERBANG....
Hermm...masa tu dah tua dah rasanya...gi Sarawak...naik MAS...masa tgh belajar Diploma dkt ITM Melaka masa tu...jakun sehhh...hahaha...gayat tu ader gak tp takleh lawan gayat masa naik Airasia okeyhhh...segala awan dier langgar....huhuhu...


2. KALI PERTAMA KE OVERSEAS....
Sebab kan aku nie remai sedara sepapat dekat Singapore, so dr kecik sampe ke besor selalu lah ke sana...tp dah lama tak pegi...selain dr Singapore, lum lagik....ader lah plan2 nak gi Indon, tp lum time nyer lagik aku rasa...jom Elle, Bandung or Jakarta after this.....hehehe....


3. KALI PERTAMA DUDUK BERJAUHAN DR KELUARGA.....
Herm...aku masuk Sains Muar, masa form 4 masa tu...taklah awal sgt pun kan...tp terasa gak lah kan lainnyer duk umah sendiri dgn duk asrama....masa tu mmg meroyan nak masuk asrama sebab dekat sekolah Serdang masa tu semua geng baik aku dah kuar...mana bley semua otai2 sekolah dah kuar aku tinggal sengsorang...hehehe


4. TERINGIN SGT NAK MELANCONG KE
Asal nama melancong kan, aku tak kisah gi mana...gi Sabah pun melancing gak aper....isk isk isk...janji pergi untuk bersuka ria bersama org-org tersayang tanpa memikir keje n duit poket yang menimbun...hahaha...tapi kalo betul2 tanya tempat lah kan, teringin nak gi US...nak shopping...hahaha....


5. FAVOURITE ACCESSORIES?
Elly kata dier minat diamond kan,,,semua org pun sama lah weyyy...kalo boleh jam pun nak ade diamond...hehehe...:P...aku minat aper2 jenis gelang pun...kalo kuar umah tak pakai gelang dkt tgn, mcm tak complete..semua jenis gelang aku suka tp feveret cyrstal "sukasuki" tu...hahaha..maleh nak ngeja payoh berbenor....


6. EMPAT PERKATAAN YG SELALU DISEBUT....
  1. yer ker??...
  2. Hello????....(dgn nada yg menarik itu sekali yerkkk)
  3. aci tak??
  4. dan dan jerkkk...

7. KALAU ADA DUIT.....

Jangan di tanya....mcm2 dlm kepala aku nie pk...hehehe...kalo boleh nak senangkan diri sendiri n family dulu...n then kita tlg lah org lain mana yang patut....

8. SIAPA YANG ANDA NAK TAG?

Herm....bagi mereka-mereka yang belum penah kene tag bende nie, nak bgtau n share kengkawan dier pasal isu-isu diatas...malas nak point sesaper sebab ramai dah buat rasanya...aku jerk yg slow sikit kan...hehehe....

P/S I luv u tooo : Elly, lagik satu tag tu nnt aku buat yerk :P

5 comments:

lil^RED799 said...

melancing tuh hape kak??? huahuahuahuahua

eliya'tale said...

tang jam tgn diamond tu aku sentaap oke..huh

eliya'tale said...

hahaha..aku pn prasan lilred..klau nk mlancing kene g sbh je ke =P

Naz said...

hahaha.. nanti naz wat yang ni also yg farah dah tag ari tu ek.. hehe..

ayusolo said...

weyyyyy...salah eja pon kecohlah bebudak nieee....aku taulah Elly tu ader jam diamond..hehe...

buat naz jgn tak buat...

nuffnang

stat

blogpatrol