Saturday, September 20, 2008

kenapa sy bley demam....(Part 2)

Venue : A&W PJ (alaaa yg best n happening tu...)
Date : Exactly sehari selepas gi SS2 Murni
Time : From 11.30 pm - 2.30 am (mcm tgk wayang citer hindustan..)
Pelakon : Me, Elly, Hazreeq@Aju
Pelakon Maya@online : LILRED, OPY


sedap tak???...nyum nyum kan...

air nie sgt besar...tak main lah share2...semua nak sorang satu....manalah blk dr sini jerk tekak aku terus bengkak...Elly jua sakit tekak pastuh...hahaha...

herm aku tak tau nama dier aper...yg pasti kita org amik sorang secolek, pastu dah tolak hantar meja tepi (buang lah maknanya tu)...no komen bg bukan penggemar cheese...sila tanya komen Pn Eliya..hehehe...

Inilah tujuan asal kengkonon....nak melepak tgk gmbr kawen Elly (aku nak gak tgk gmbr aku yg byk dlm tu..hehehe)...dah lama dier dpt tapi tak dpt gak tgk hasil Candid Syndrome nie....akhirnyaaaa.......

okeyh dah habes tgk gmbr kene letak album dkt tepi...nnt tak heaven aku nak mkn plak kan.....

sambil mkn, minum borak, tgk air Elly pun dah separuh, kita bukak lappy, buat project....

project transfer gmbr ler...korang nie pk project blue jerk yerk...aku kan byk gmbr nak bg dkt Elly..bg tujuan dier mengupdate blog dier...hehehe...

nampak wayar berselirat atas meja tu...cucuk sana cucuk sini..eh aper bende mcm lady bird tu???

tiba2 aku mendapat satu idea jahat...muahahaha...

dgn berbekalkan aku nyer lady bird yg ngok ngek nie kengkadang...kami teringin membuat onar kepada seorang dua sahabat kami.....

kami bersiaran secara langsung..live telecast from sana dengan 2 sahabat....LILRED n OPY...sabar jerk diaorg dgn kitaorg...kami mkn didepan mereka...Aju lah semangat menunjukkan aksi...di samping kami menggelakkan mereka yg hanya dpt melihat itu....hehehe....lakonan bermula dr kul 1.00 am lebey kurang

n berakhir dlm kul 1.50 am cenggitu sebab batt dah kong...kalo aku duk dkt dgn tmpt ader plug, mau sampe pagi aku wat live telecast tu...hehehe....kitaorg sambung bantai borak sampai kul 230 am lebey kurang....

haaa nilah hasil 3 jam duk di sana...siap beli stu pitcher lagi root beer tau...hehehe...giler lama bborak...ader ayam goreng lagi dgn onion rings...tp tak sempat amik gmbr dah sebab masa tu sibuk buat aksi mkn dpn mereka...hehehe

Lilred on da spot gak update blog dier tak puas hati mlm tu...muahahaha...aku curik gmbr online tu dr blog ko tau cik puan...ini lah sebab naper aku leh demam...sebab blk dr A&W aku tak tido gak sampe pagi...sampe subuh aku tertido depan lappy...sampai kene gelak....penat Elly n Lilred try kejut tp tak berjaya..tulah agaknyer sebab aku kutuk Lilred tido dkt lappy hr tu...hahaha...

Anyway I had soo much fun that day...jgn marah yerk Lilred n Opy...lenkali kita lepak sesamer plak yerk...dgn kitaorg nie tak suka berjanji n planning2...siap jerk terus amik phone n jumpa...boleh ker korang dgn style cenggitu??...hehehe...

10 comments:

lil^RED799 said...

hahahaahha aku sukeeeeeeeeee cara korg....sbb aku ngan acik zam paling pening planning2 nih....pasti tak jadi!!! on the spot one two go selalunye yg success

Eliya Hazreeq said...

huhu tang float tu aku xtahan..sbaek aku bc mlm..even aku ade disana tp float tu sgt sedap okeh..

bila nk lepak2 lg huhuhu

ayusolo said...

lilred : yer...itu yg terbaikkkk...plan nak mampos pun tak guna kalo tak jadik kan...hehehe...

ayusolo said...

eliya : ya betulll...sedap sampe aku demam tau weyyy...hahaha...u know my number..lepak anytime beb..muahahaha....

Nad Eusoff said...

aduh napa ler ak menyinggah di siang hari...
kan seksa tgk root beer tu..
adessss....

oRanGeLiLY said...

dengki ngan org tuh ye....kan da demamm...hiks

ayusolo said...

nad eusoff : sabar yerkkk...sikit jerk lagik nak RAYA...hehehe

orangelily : hik hik hik...tulah nama nya tu kan...hehehe...

Wawa_Nadwa said...

adehh!
bln2 p0se nih tgk gambo air n ice cream cmtuh menguji kesabaran bt0i.
hiks!

NazieraYahya said...

muahaaa ape ni asyik pic makan je.

hehe! salam salam..

NazieraYahya said...

muahaaa ape ni asyik pic makan je.

hehe! salam salam..

nuffnang

stat

blogpatrol