Saturday, September 27, 2008

Iftar at IKEA....

Haaa...nmpk tarikh tu...dah lama dah kan...hehehe...


Masa sampe tu kul 6:15 pm...giler lmbt...org beratur pjg....jumpa sorang blogger tegar yg dah tak kose nak beratur dah masa tu...


Kalo jeling tgk dlm pun tgk seat semua dah penuh dah...

Akim ni gigih gak nak beratur g mkn situ...dier kata alang2 dah sampe...ikut aku kan, takmo lah beratur pepanjang nieeee...sakit pinggang weyyyyy....


Boleh tak dier ckp takder tmpt n kene wait lepas berbuka masa aku dah sampe depan dier tu????adussss...sakit otak...bbuka sambil beratur masa tu...

sambil menengok jerk menu utk hari tu..kul 730 kot baru leh masukkk......pastu dkt dlm beratur lg nak amik food...sengsara weyyyy......

kul 8 kuar pray, dlm kul 830 kitaorg dah blah dr situ...gi jenjalan shopping...takderlah aku nak repeat visit...food only so so jerkkk...maybe sebab expectation aku terlampau tinggi kot...tu lah Elly, saper suh saiko aku??...hehehe...

P/S I Luv U : last Thursday me went to one of buffet with izzi people n sgt sedappp...lengkap bbuka pose thn nie...nnt aku post yerkkk...:)

7 comments:

lil^RED799 said...

aku suke plak tudung itam ko ni.... mana beli?

ayusolo said...

hehehe...ko amik tudung bawal ko tu..ko buang batu berlian dkt tepi dier...so jadik lah cenggitu...sgt sempoiiii...aku suka sebab biler pakai dgn tshirt sgt lah tidak overrrr mengerlip gituu...hehehe...

Nad Eusoff said...

tgk menu cam sedap...
so so je sis??
nampak cam sedap giles...

Diana-k said...

uish berani mati laa akak pi makan kt ikea... memang sangat ramai okehhhh...... tegar betul akak kan Q panjang2 tuh....ihiihihikks

Eliya Hazreeq said...

lilred : tudung bwl xde berlian mgelip2 byk okeh..hohoho

Sedap la aku g last 2 yrs and last yr..this yr je x sedap kot..sbb aku x g tp ko g kot hahahaha =P selamat hari raya..!!

Life huh... said...

Gigih jugak rupanya kau beratur nak berbuka kat situ. Sudahnya aku buka kat Waroeng Ayam Penyet kat The Curve je. Terus jumpa Dynaz dgn Awal berbuka kat situ jugak....

* ayu * said...

so so je ek?
ingat kan sedaaapp... nampak menu cam power.. org pun ramai cam power...

nuffnang

stat

blogpatrol