Thursday, September 25, 2008

SMS from a fren....

Cer korang baca SMS nie....

My mom say ur one of her best friend, long since form 1. She told a lot of stuff about u. Good, funny n naughty as well. Can't wait to meet u. By the way, i'm AMINAH BT SUDIN (bkn nama sebenar), DOB 24.09.2008, weight 3.25kg, height 51cm. Just passed critical stage n still at Ampang Medikal (bkn hospital sebenar).
Haaaa...paham tak...ker korang kene baca dua kali mcm aku...hehehe..cute kan..kan kan kan....:)

12 comments:

lil^RED799 said...

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww aku bca 8 kali baru paham!!! comeyl nyeeeeeeeeee

Nad Eusoff said...

alololor...tetomeinye..
pandai pulak baby pegang enset ye..hiks!

Life huh... said...

Tak paham pun walaupun aku dah baca 16 kali. Apanya? Cuba pahamkan aku boleh?

ayusolo said...

lilred : aku ingat aku dah cukup slow baca 2 kali baru paham...hahaha...

Nad : haah..baby tu tomei kan kan kan...

Life Huh @Zaidi : weyyy..ko nie kan kelam kelibut...tak reti nak baca pelan2...cer baca dkt nama, DOB, weight n height tu...klue aku dah bg dah tu...

* ayu * said...

comel comel & comel!!!

p/s: 5 kali baca okeh! :P

Eliya Hazreeq said...

Serius aku xphm wei...dh bace 8 kali weh..8 lagi tetaap xphm huhuhu

kui said...

ahhaha baca 3x br phm... sbb nama Aminah Sudin kot, klu letak nama moden sket mcm fasha dania ke, haiqal danish ke... baru la sinonim ngan zmn skang.. haha (ayat kaver tak paham)

Diana-k said...

terrer ah baby skang...kuar2 perut jerk.."mummy nak henset.nak sms kawan mummy niee nak mintak present"...hihihihihh

Life huh... said...

Aku rasa kalau aku ulang2 baca sampai Raya Haji pun aku tetap tak paham. Aku sama dengan Elly, tak paham walaupun kau dah bg clue. So, cite je la ek apa yg cutenya....

Eliya Hazreeq said...

aku xphm weh..smpi la ni aku xphm gak..serius xphm gak..aku je ke yg lembap dgn zaidi..zaidi FIVE sket..hikss

ayusolo said...

kenaper budak FF jerk yang tak paham2 nie??...sakit kepala aku lahhh....kengkawan lain nie dah bg clue n jwpn pun tak nmpk...byk sgt g gym bebudak nie gamaknyer...

P/S : sms nie nak bgtau pasal kwn tu baru dpt baby baru lerrrr....paham??...

Life huh... said...

Tak sangka baru lahir dah terus pandai antor sms. Tu mcm bukan cute je tapi mengerikan....he he he

nuffnang

stat

blogpatrol