Tuesday, September 16, 2008

Lets Cuti-Cuti Malaysia....Part 5...(Final Episode)

FINAL EPISODE


Saya tak ngantukkk...

sy pun bosan gak sebab tak ngantokkk...(cer lihat pakwe di belakang itu..:P)

jomlah jenjalan...ikut saya meh....(me enjoying my lolipop)

us mengantuk n kekenyangan....mana abg van yg bwk mcm racer nie???

esok paginyer, celik mata lepas bfast (thanks shz 4 bfast)..jom berendam..

cuba untuk melihat sesuatu jauh di atas sana...

dan kami cuba untuk melompat lebih tinggiii.......(poyolah p.e)

3 aweks gym FF yg takmo kuar dr kolam...

kami bergambar kenangan sebelum pulang...


2 aweks AMBANK nie berseronok utk shopping dan percutian mereka ditaja oleh AMBANK....duit gaji lah tu kan...

masuk feri jerk, P.E n Cik Mell dah muka ngantok dah nieee...

while m n Beng tak tido chit chatting n ngamik gambor...

aweks gym nie masa mula2 sebelum feri gerak....

inilah yg berlaku setelah beberapa minit feri gerakkk...jgn marah, gambor candid nie elly...larrriiiii.....

manakala 2 hero kita saling bergandingan menjaga barang ( byk seh brg2 kitaorg dgn hasil "tangkapan laut")....

perjalanan pulang ditemani oleh pokok2 kelapa.....

dan juga sawah padi.....

tapi ia tetap tidak menguja seseorang nie...tidor tetap pentinggg.....hehehe...larriiiii...

-THE END-


P/S I Luv U : haaaa...dah hapdet sampe habessss...aku rasa ramai makan hati kang kalo aku buh gmbr Pangkor lagikkssss...so, Elly, its ur turn...cepat2 hapdettttt.....

8 comments:

Eliya Hazreeq said...

Cess aku dh agak dh sure ko letak gamba aku tdo tu..xpe2 ade vacation lg aku bls hahaha

nnt2 aku upload la..mls seh..

kui said...

mcm crook siot ko ngan lolipop tu.. huwahuwahhuwa V(^_^) w0rld peace

lily lotus said...

tu dia ramai yg kantoi tido..mcm2 posisi..hik hikk

Lina said...

salam perkenalan... baca entry ni teringat masa saya g pangkor taun lepas... mmg best bangat terutama masa round pulau... driver bot tu bawa cam pemandu f1 hehehe... jemputlah ke blog saya juga yer...

lil^RED799 said...

kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah

TABIK SPRING AKU KAT ELLY!!!!!

Ida said...

Salam Ramadhan dear....salam perkenalan yer...

Azwan Fadzli said...

salam perkenalan... elly cara ko tdo aku nk tiru..terbaik dr ladang... ko lah idola ku...hahahahhaha

ayusolo said...

eliya : haa balas lah weyyy... ko tak mungkin berjaya...hehehe

kui : yer ker...aku baru pasan...tapi tak ganas sgt lah kan..still ayusolo kan...hahahaha....

lily lotus : tulah kak lily...naseb bukan sy yg terkantoi...hehehe..

lina : haah driver dier laju tak hengat dgn jalan yg sempit cenggitu...ader gak lah babak menjerit mcm naik roller coster..hehehe..

lilred : tabik jgn tak tabik....:P

ida : salam perkenalan..

azwan fadzli : ko sibuk nak berkenalan ker???chehhh....tp kalo ko nak tiru elly, ko kene try tiru cara Beng gak...terbaik weyyy...hehehe..

nuffnang

stat

blogpatrol